Underduck

Inlogformulier

Rock op de Keien

10e Keer ROCK OP DE KEIEN!

 

Zondag 9 september vanaf 14.30 uur staat Ravenstein op haar kop voor de tiende editie van Rock op de Keien! Op de markt voor Stadsherberg de Keurvorst zorgen vier bands voor een ook dit jaar weer voor een spectaculair programma. Samen met de Keurvorst heeft medeorganisator UNDERDUCK weer gezocht naar 3 mede bands die garant staan voor een middag stevige rock. 

Onder het genot van een lekker glas bier, wijn of fris gaat uw muziekhart harder kloppen en bloed sneller stromen. De jonge rockertjes kunnen weer jumpen in het kussenkasteel en kliederen met ijsjes. De toegang is geheel gratis en de sfeer relaxed.

 
10 Jaar Rock op de Keien

De vorige jaren stonden diverse bands uit Ravenstein en regio op het podium. Omdat dit de tiende editie is van Rock op de Keien heeft de organisatie gekozen voor een andere aanpak. Al een aantal jaar heeft Alphen aan de Rijn UNDERDUCK ontdekt. Op ieder groot festijn of evenement wordt UNDERDUCK uitgenodigd en een legio aan fans maakt dat de jongens van UNDERDUCK niet over straat kunnen in Alphen zonder herkend te worden. Tijd om Alphen aan de Rijn kennis te laten maken met Ravenstein. Daar waar de roots van UNDERDUCK liggen. Drie bands met wie UNDERDUCK regelmatig in Alphen voor een feestje zorgt komen naar Rock op de Keien om Ravenstein te laten zien wat Alphense Rock inhoudt. De komende weken stellen we de bands wat beter aan u voor.

Als eerste staat INSANE op het programma. De tweede band uit Alphen aan de Rijn is JOEKELS. Natuurlijk ontbreekt UNDERDUCK niet op deze middag en zij zullen als derde band het podium betreden. SPOONER sluit het programma.

Noteer alvast in uw agenda: ROCK OP DE KEIEN, zondag 9 september, 14.30 uur, Markt in Ravenstein!