Underduck

Inlogformulier

Alphen d’Huez

Underduck speelt op Alphens benefietfestival voor het KWF op 8 september

 

Zaterdag 8 september zal voor de tweede keer het spectaculaire muziekfestival Alphen d’Huez in Het Kasteel te Alphen aan den Rijn worden gehouden. Een knalavond met de beste livemuziek uit de regio en omstreken en dat allemaal ten behoeve van het KWF. 

 

Vorig jaar was het een daverend succes met een volle bak en een opbrengst van een kleine 5.000 euro. Dit jaar hoopt Alphen d’Huez dat nog eens dik over te doen.

Met gepaste trots presenteren we weer zeven bands voor de prijs van een. En welke zeven!

Op de lijst staan de lokale skasensatie Mensergerjeniet, de Alphense gitaarhelden van Guitar Trouble onder leiding van Mike Schuurman, de altijd gas gevende Alphense rockveteranen van Spooner, de verrassende coverband Insane, eveneens uit Alphen, de rockpopsensatie We, the firm uit Leiden (voorheen Absent Minded) en de briljante Brabantse alleskunners van Underduck.

De heren van Voodoo People zullen de avond met een spectaculaire show afsluiten waarin ze hun tribute aan The Prodigy zullen neerzetten; De Alphense-Amsterdamse band speelt met ronkende gitaren The Prodigy zoals je ze niet eerder hoorde. De Zwarte Cross ging dit jaar al helemaal plat voor hun show.

 

Hierna zal de avond dansend afgesloten worden want een selectie van Alphens finest dj’s zullen hun mooiste platen ten gehore brengen. Dit jaar zal er ook meer aandacht worden besteed aan de aankleding van Het Kasteel om de sfeer extra te verhogen.

 

De opbrengst van de avond gaan, in het kader van de actie Alpe d’Huzes, naar de stichting KWF Kankerbestrijding. 

Met deze mooie avond hopen we een steentje bij te kunnen dragen aan de bestrijding van die vreselijke ziekte. We hopen op een volle bak, want iedere euro die we ophalen kan het verschil maken. Dus komt allen!

 Alphen d’Huez

Zaterdag 8 september vanaf 19.00u tot 0.400u

Het Kasteel , Concertweg 1, Alphen aan den Rijn (www.hetkasteel.nl )

Entree:  10,- euro, voor 20.00u: 7,- euro

Steun het festival op:

www.facebook.com/adkwf