Underduck

Bandleden

Underduck

DAFFYUNDERDUCK

Underduck is een rock cover band uit de omgeving van Oss die stevige rocknummers speelt en daarmee een uitstekende live reputatie heeft opgebouwd. Liefhebbers van oude en nieuwe rock komen zeker aan hun trekken. Van ieder optreden wordt een feest gemaakt! Uit de lange reeks optredens uit het verleden blijkt dat de 5 ervaren heren van Underduck  aan bekende en minder bekende nummers een heel eigen draai weten te geven. Van Muse tot Metallica, van The Bangles tot De Dijk en van Megadeth tot Meewis  komen voorbij en garanderen een heerlijk avondje rocken!

Kleine cafe’s, grote tent en schuurfeesten, festivals het maakt niet uit. Overal gaat het dak eraf!

Underduck heeft zich in het seizoen 2007/2008 geplaatst als finalist in de Clash of the Coverbands voor de regio Noord-Brabant/Limburg. Met optredens in onder andere De Effenaar en Podium 013 heeft de band voor naamsbekendheid gezorgd en haar kwaliteiten bevestigd.

Citaat: "Het is een band met een eigen sound die top-100 nummers in een eigen jasje steekt en dat dynamisch weet te brengen. Meestal worden de nummers daardoor zwakker maar bij Underduck blijven de nummers overeind staan."

vlnr

Rik van den Burgt: Bas/zang

André van Thiel: Gitaar/Zang

Arjan Schotman: Zang

Edwin Schotman: Drums/zang

Dennis Stoots: Gitaar